Meet & Greet

Octombrie a început în spirit studențesc, întâlnirile cu primii bursieri ai Fundației FARA având loc pe 3 și pe 5 octombrie.

Primul grup, bursierii din regiunea Suceava, au călătorit alături de consilierii FARA, spre București pentru o întâlnire călduroasă cu partenerii noștri din cadrul Lenovo. Primul Meet & Greet s-a desfășurat la sediul Lenovo, unde au fost primiți cu brațele deschise. Fiecare a avut oportunitatea de a se prezenta, atât personalul FARA si Lenovo cât și bursierii, și ca lucrurile să se mențină interesante subiectul central a fost bazat pe visele din copilări și traiectoria actuală a vieții, de unde am plecat și unde am ajuns.

Oamenii ce înfăptuiesc echipa CSR Lenovo pur și simplu ne-au copleșit cu atenția și căldura lor. Experiențele prezentate au fost impresionante și conversațiile au fost libere și pline de sens.

”Sunt copii tare buni și frumoși și ne-am bucurat atât de tare să îi cunoaștem pe ei direct, dincolo de poveștile lor.” Spune Miruna Teodora Stavride, Technical Product Onwer la Lenovo.

Odată familiarizați unii cu alții, au urmat prezentări ale joburilor de interes din domeniul tehnologiei, o vizită a birourilor nou reamenajate și o vizită prin Centru Vechi cu ghid cu tot! Pentru unii dintre bursierii noștri aceasta a fost prima vizită la București, așadar ne-am asigurat că vor avea o experiență cât mai plăcută!

”Atunci când eram pe esplanade Promenada Mall, mulți tineri își manifestau uimirea și privilegiul că vor vizita un astfel de sediu ca cel Lenovo!” punctează Cătălin, consilier tineret în cadrul Burselor FARA.

Spre sfârșitul zilei am luat cina împreună, la QEZ, restaurant cu responsabilitate socială, unde conversațiile au continuat și atmosfera destinsă ne-a priit la fel de bine ca mâncarea. Către finalul întâlnirii a fost abordata posibilitatea relaționări mentor-bursier, fapt ce a umplut de entuziasm pe toată lumea.

Le mulțumim partenerilor noștri Lenovo, pentru acest prim contact și prim succes!

Două zile mai târziu, ne-am văzut cu al doilea grup de bursieri, în online. Ne-am prezentat și am ales fiecare un cuvânt care ne descrie, de aceea știm sigur că avem un grup extrem de determinat, optimist și bun! Tot la întâlnirea online am pus și țara la cale, înaintând o invitație pentru întâlniri viitoare și în persoană, unde barierele timpului nu ne-a mai strânge atât de tare. Se zvonește ceva despre un meet-up pe malul mării, dar vă ținem la curent!

În concluzie, acești tineri minunați ne-au cucerit pentru a doua oară și ne-au dat cu certitudine de înțeles că primii noștri bursieri sunt best-of-the-best!

 

 

Află mai multe despre Bursele FARA

sau înscriete pe lista de așteptare pentru Burse 2024-2025, chiar acum!