Prieteni Noi

După un an plin, vine unul și mai plin. 2021 este anul noustru căci luna martie, luna noastră aniversară, se apropie cu pași repezi, iar noi abia așteptăm să începem sărbătorile de 30 de ani!

Pe drumul lung pe care FARA l-a parcurs încă de la înființare, am avut ocazia să cunoaștem și să numim prieteni, mulți oameni cu suflete înfrățite cu ale noastre. Oameni buni, cu inimi deschise, mereu dornici de a ajuta și de a participa la chemarea misiunii noastre. Suntem cu adevărat binecuvântați, ca după 30 de ani, să avem încă șansa de a cunoaște oameni noi, făcuți din aceeași stofă cu noi!

Azi vorbim despre Expodom, prieteni noi, care se bucură alături de noi de acest eveniment mare din cadrul Fundației noastre și care ne-au făcut un dar minunat. Pavilionul donat de către Expodom nu numai că ne va fi de mare folos în cadrul evenimentelor aniversare, ci fiindcă este un cort pliabil, va fi o bucurie pentru adulții cu dizabilități, care în felul acesta vor avea ocazia de a se bucura și mai mult de activitățile în aer liber!

Mulțumim Expodom pentru draul minunat, promitem să îl folosim cu drag!