Asistent in Relatii Publice si Comunicare

Postul de Asistent in Relatii Publice si Comunicare (COR 333906, studii medii) te așteaptă la sediul nostru din Suceava!

 

Vrei să intri în echipa Fundației FARA?

 

Postul de Asistent in Relatii Publice si Comunicare (COR 333906, studii medii) te așteaptă la sediul nostru din Suceava! Aceasta este o poziție cu jumătate de normă care necesită abilități de comunicare, capacitate de operare platforme Social-Media, profesionalism, flexibilitate și creativitate împachetată în bucuria și satisfacția profesională. Contribuția ta este esențială pentru echipa de comunicare

Principalele responsabilități:

 

 • Creare conținut online având în vedere misiunea, valorile, prioritățile strategice, programele și principiile de comunicare și creare de imagine ale Fundației FARA (postări online cu o bază de storytelling)
 • Moderare canale de social media și monitorizare postări online
 • Planificarea și realizarea activității de relații publice (dezvoltarea și mentinerea relațiilor cu media locală, organizare evenimente, crearea și menținerea unei baze de date specifică pentru comunicare)
 • Facilitarea comunicării integrate (primeste informatii de la persoane individuale, grupuri, sau persoane juridice, informează conducerea în legătură cu atitudinile și reacțiile din online, programe, întâlniri, etc., participă la implementarea de politici care demonstrează atenția crescută față de beneficiari, colaboratori și suporteri, demonstrează eficiență în comunicarea de zi cu zi, atât la nivel de programe, dar și integrat în funcție de sinergia dintre programe, pachete de servicii și acțiuni specifice)
 • Monitorizare apariții relevante în mass-media (articole despre Fundația FARA și noutăți relevante funcționării organizației și implementării programelor, proiectelor speciale, campaniilor și inițiativelor de advocacy);
 • Stabilirea și menținerea unei relații de colaborare cu toate programele FARA
 • Se asigură de respectarea standardelor de imagine și protocol, precum și a standardelor de comunicare internă și externă. Disponibilitate pentru a vizita periodic și la cerere programele FARA

Profilul angajatului: Persoană creativă, responsabilă, punctuală, serioasă, atentă la detalii, foarte bine organizată, implicată, cu inițiativă și cu abilități bune de comunicare și prezentare care demonstrează capacitate de operare platforme Social-Media, spirit de echipă, deschidere spre învățare și preocupare pentru îmbunătățirea continuă a activității. Lucrează cu plăcere, entuziasm și demonstrează pasiune pentru ceea ce face. Cunoștințe și abilități de operare Microsoft 365 (Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Microsoft Team,).

 

Oferta noastră:

 

 • Contract individual de muncă pe perioadă determinată (6 luni cu posibilitate de prelungire)
 • Salariu lunar stabilit în funcție de pregătire, competențe și experința profesională;
 • Tichete de masă pentru zilele lucrate
 • Bonusuri pentru Sărbătorile de Paște, de Crăciun, ziua de naștere, 8 Martie, 1 Iunie
 • Acordarea de prime anuale (de performanță și de vacanță) în funcție de bugetul disponibil
 • Concediu de odihnă (21 zile) și zile libere conform legii
 • Alte beneficii la decizia conducerii

 

Calendarul de recrutare:

31 august: depunere CV la adresa: corneliac@faracharity.ro

5-11 septembrie:  interviu online

12 septembrie: comunicarea deciziei

19 septembrie :  începerea activității

 

Vă informam că datele dumneavoastră vor fi prelucrate de către Fundația FARA în procesele de recrutare, având ca temei interesul său legitim de a angaja candidați care să corespundă cerințelor. Mai multe detalii aici.

Termenul de păstrare al acestora este de 2 ani. Prin transmiterea CV-ului considerăm că ați luat la cunoștință informațiile sus menționate. Vă aducem la cunoștință că în orice moment vă puteți retrage consimțământul prin transmiterea unui email la adresa corneliac@faracharity.ro

Vom lua în considerare orice solicitare și vă vom transmite un răspuns în timp util.