Postul de BUCĂTAR te așteaptă!

Contribuția ta poate adăuga valoare programului Fundației FARA O Familie Pentru Cei FĂRĂ.

Fundația FARA, fondată acum 30 de ani, are misiunea de a transforma viața celor mai vulnerabili și defavorizați copii, tineri și familii care trăiesc în comunități sărace din România. Fundația FARA își propune să fie o familie pentru cei fără, străduindu-se să crească copii și tineri rezilienți și responsabili, familii solide și funcționale și comunități implicate. Prin programele sale, Fundația FARA contribuie la atenuarea traumelor în rândul copiilor, tinerilor și adulților marginalizați, dăruiește speranța pentru împlinirea visurilor  și  îi ajută să găsească răspunsuri și resurse pentru reconstruirea unui viitor mai bun.

 

Contribuția ta poate adăuga valoare programului Fundației FARA O Familie Pentru Cei FĂRĂ.

Aceasta este o poziție cu normă întreagă care necesită profesionalism, empatie, spirit de echipă, flexibilitate, spirit de familie și creativitate împachetată în bucuria și satisfacția profesională.

Locul de muncă este în Suceava, la Casa de Tip Familial înființată și susținută de către Fundația FARA unde vei pregăti hrana pentru 11 copii.

 

Principalele responsabilități sunt:

 1. Furnizarea serviciilor de preparare a mâncării
 2. Asigură protecția beneficiarilor
 3. Asigură igiena activității
 4. Dezvoltare profesională și creșterea calității meniului propus și oferit
 5. Păstrarea în bune condiții a echipamentelor și instrumentarului din dotare
 6. Colaborare și comunicare cu beneficiarii și echipa de implementare

 

Aptitudini și abilități minim necesare ocupării postului

 • Relaționare, toleranță, calm: Prin specificul muncii desfășurate, aflându-se în contact cu copiii, este necesară existența abilităților de relaționare, calm, toleranță și înțelegere față de nevoile acestora.
 • Empatie: În relația cu beneficiarii este necesară empatia și capacitatea de înțelegere a problemelor acestora astfel încât să li se poată oferi serviciile adecvate.
 • Flexibilitate: Este necesar ca angajatul să aibă o flexibilitate foarte mare atât în pro-gramul de lucru cât și în identificarea de soluții la problemele logistice și particularitățile fiecărui beneficiar.
 • Inițiativă: Inițiativa este un element esențial al muncii angajatului, în scopul optimizării calității serviciilor oferite.
 • Planificare, stabilirea priorităților și a obiectivelor: Angajatul trebuie să fie capabil să realizeze din timp în baza prognosticării, analizării și deciziei, planuri de acțiune, obiective asumate.
 • Politici/Modalități/Proceduri: Trebuie să fie capabil să respecte politicile și procedurile Fundației Fara și să le implementeze. Trebuie să asigure respectarea drepturilor copilului și a interesului superior al acestuia, conform legislației în vigoare în acest domeniu.
 • Calitatea muncii: Angajatul trebuie să fie capabil să asigure o muncă susținută la un nivel calitativ ridicat solicitat de standardele minime obligatorii ale centrelor de zi de re-cuperare, așa cum sunt ele precizate în regulamentul intern.
 • Lucrul în echipă: Angajatul are nevoie în activitatea sa de competențe de respectarea principiilor lucrului în echipă. Capacitatea de a stabili relații, toleranță, calm, perseverență, adaptabilitate la sarcini de lucru schimbătoare și de criză, echilibru emoțional, preocuparea permanentă pentru ridicarea nivelului profesional individual.

 

Calendarul de recrutare:

01 – 12 august : depunere CV-uri și scrisoare de motivație  la adresa asovejanu@faracharity.ro sau corneliac@faracharity.ro

16 august – 18 august : interviu online

24 august  : comunicarea deciziei

01.09.2022 : intrarea în funcție

 

Detalii administrative:

 • CV maxim 3 pagini
 • Scrisoare de motivație maxim 1 pagina în care să demonstrați potrivirea cu cerințele și responsabilitățile identificate pentru această poziție
 • Interviul este planificat on line.

 

Oferta noastră:

 • Salariu lunar fix în funcție de experiența profesională și competențe
 • Creșterea venitului în funcție de performanță și vechime în cadrul Fundației
 • Tichete de masă
 • Bonusuri pentru Sărbătorile de Paște, de Crăciun, de ziua de naștere
 • Susținerea angajatului în formarea continuă (cursuri, workshop-uri, conferințe) prin decontarea totală sau parțială a cursurilor