Bursele FARA – Ediția II

Anul academic 2023-2024 a trecut atât de repede încât abia ne vine să credem că am ajuns în punctul acesta în care, cu mândrie și de două ori mai multă speranță ca anul trecut, lansăm Bursele Educaționale FARA, Ediția II.

Prima ediție a fost o adevărată aventură în care alături de noi s-au îmbarcat 28 de elevi și studenți impresionanți și care azi reprezintă avântul nostru pentru a face mai bine, mai mult și mai repede. Drept urmare a succesului primei experiențe, revenim cu forțe proaspete, mai devreme decât anticipasem, cu mai multe burse, în mai multe județe! Cu toate aceste noutăți, un lucru rămâne neschimbat, partenerul nostru în accesibilizarea educației, Lenovo, a cărei implicare în acest proiect a mers dincolo de acordarea celor 5 burse cu același nume. Oamenii minunați de la Lenovo au creat legături reale și vulnerabile cu bursierii, i-au îndrumat și sfătuit și își propun să continue să îi susțină la fel și pe următorii 10 viitori bursieri Lenovo.

Pentru ediția a doua a programului de burse educaționale, anul academic 2024-2025, oferim spre concurs 40 de burse, 10 Lenovo și 30 Jane Nicholson, ce vor fi distribuite după cum urmează:

  • 10 burse de excelență acordate celor mai performanți și competitivi bursieri din ediția I, anul academic 2023-2024.
  • 30 burse educaționale scoase la concurs pentru noi elevi și studenți eligibili și interesați de acest program.

 

Play video

Vrei să fii bursier FARA?

Înscrierile sunt deschise tuturor elevilor și studenților eligibil, de azi până pe 15 Iulie, chiar aici pe site-ul nostru

Aplică chiar acum!