Campania TITI continuă

Prima jumătate a Campaniei TITI a dat roade la care nici nu am sperat să visăm.

Peste 30.000 de români au luat parte la acest act caritabil, incredibil, și au ales să răspândească mesajul lui Titi.

Prieten cu copiii de pretutindeni, castorul pufos îi învață pe cei mici și mari, despre solidaritate, unitate și comunitate! De aceea ne bucurăm enorm să continuăm, umăr la umăr, cu voi toți, susținători dragi ai comunităților Auchan Retail Romania și Familia FARA, spre un viitor mai bun, mai sigur și mai luminos pentru copiii din mediile rurale pe care la FARA îi susținem de 30 ani! Campania Titi contiună până pe 31 Martie, iar noi dorim și sperăm ca Titi să devină un simbol al solidarității pe care noile generații le învață de mici copii, iar primul pas sper o schimbare de paradigmă este achiziționarea castorului din oricare hipermarchet Auchan sau stație de distribuire a carburanților Petrom.

Prețul pentru achiziționarea lui Titi este de 24,99 lei iar din această sumă, 7 lei sunt direcționați către Fundația FARA în scopul îngrijirii copiilor din mediile rurale, defavorizate, ale județului Suceava, care fac parte din Programul de Combatere a Sărăciei prin Educație. În schimb, cu cei 7 lei, FARA oferă un prânz nutritiv și cald pentru 2 copii. Pentru mulți dintre micuți, masa servit de FARA este singura hrană caldă pe care o vor consuma în acea zi.

Dacă dorești să faci parte din Campania TITI, ne poți susține pe rețelele sociale, distribuind postările noastre. Iar dacă vrei chiar tu să iei inițiativă, poți dona pentru oricare dintre Programele FARA chiar aici!

Implică-te în viețile copiilor de la FARA, ajută-ne să le oferim un viitor mai bun. Fii chiar tu motivul pentru care aceștia nu își pierd speranța în bunătatea umană!

Vă mulțumim pentru sprijin și abia așteptăm să continuăm împreună această campanie minunată, care, cu adevărat, schimbă vieți!